Kiadó Jurta Menedék

Nyugodt, természetes környezetben, balatoni panorámás hegytetőn szeretnél pihenni? Nálunk megteheted. Itt csicseregnek a madarak, bőgnek a szarvasok, suhognak a fák, bégetnek a juhok. Minden lassú, minden nyugodt. Használd ki a jó időt, amíg tart az indián nyár! Nomád, természetes menedék, elvonulásra, pihenésre, gyógyulásra kiváló lehetőség.

Hideg-hegyi Menedék // Erdei jurta

Felszereltség:

• 2 személyes dupla matrac + 1 pótmatrac, tiszta és meleg ágynemű, igény esetén + derékalj
  • Fürdés/mosdás lehetőség (a) hideg vízben forrásnál 10 perc sétával az erdőben (b) meleg vízzel lavórban
  • Alomszék/komposzt toalett (bent és kint)
  • Gáztűzhely (reggeli teához), 220 V hálózati áram kis fogyasztókhoz (pl. telefontöltéshez)
  • Éltető forrásvíz kannában

Adottságok/körülmények:

• Születő öko gazdaság, állatok (hucul lovak, racka juhok, csüngőhasú malacok, kecskék), gyümölcsfák, rét/legelő, erdő
  • Balatonfelvidéki KÉK túraútvonal a területünkön áthalad
  • Natura2000-es terület, Balatonfelvidéki Nemzeti Park, tölgyerdő
  • Börtönkút forrás (5 perc séta)
  • Zádor vár, Zádor forrás (2 km), ősborókás
  • Mesés öreg présházak és termelői borok, balatoni panoráma

Helyszín/megközelítés/parkolás: A Hideg-hegyi Menedék Barnagtól 3 km-es, autóval is jól járható murvás úton közelíthető meg. A barnagi buszmegállótól és vegyesboltnál induló murvás utat kell követni, minden elágazóban “Hideg-hegy” útjelző táblákat helyeztünk el. Veszprémtől 25 km, Tihanytól 18 km. Parkolásra a területünkön és a faluban is van lehetőség.
GPS: 46.9625, 17.755

Irányár:
10 ezer forint / nap VAGY adomány, amivel a terület fejlődését és a családunkat támogatod. Igény szerint főzni is tudunk, egészséges és természetes alapanyagokból (jelenleg erdei gombák, almák teremnek), előzetes bejelentkezés szükséges.

Elérhetőség/foglalás: Csatlós Regina 00-36-20-474-7372 reginacsatlos@gmail.com

Várunk benneteket sok szeretettel!
Regi és Bali

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.