Hírmondó

Gyüttment Találkozó 2021

Idén nyáron kicsit másképp, de újra találkozhatunk augusztus 26 és 29 között. A további részleteket hamarosan megírjuk majd itt, illetve a facebook oldalunkon.

Elindult a KAP adománygyűjtés

Elindult a MagNet Bank idei Közösségi Adományozási Program (KAP) felajánlási időszaka! Ha a Magnetnél vezetsz bankszámlát, segíthetsz a Mindenegyüttmegy Egyesületnek!

Átvettük az Innomax díjat

Átvettük az Innomax közönségdíját az Organikus Értéktár projektünkért. A közönségdíjjal egy 500.000 forintos informatikai fejlesztési támogatást kaptunk, amit nagyon köszönünk!

Elnyertük az Innomax közönségdíját

Nagy örömmel tudatjuk, hogy 1188 szavazattal a Mindenegyüttmegy Egyesület Organikus Értéktár projektje nyerte az Innomax pályázat közönségdíját! Minden ránk szavazó szimpatizánsnak nagyon köszönjük a támogatást. A díjjal egy 500.000 forintos …

Palya

Villanypásztor, oldalán Tigrissel. Mindig feszültség van körülötte. S ha nincs, hát csinál. Bármit megold, megszerel, nála még a kilométer sem akadály, de gyakori az alváshiány. 🙂

Orsi

Közösségépítő, táncos, hangulatmester, csapatmágus, a jó hangulat megalapozója. A közösség lelke, fáradhatatlan zsonglőrje. Viszi hírünket a nagyvilágban, jó hallgatni és jó hallgató.

Edit

Igazi szózsonglőr és jóságos boszorkány, a mi Tündérkeresztanyánk. Jelenleg gyerekeket tanít, zenére, művészetre, egyszóval kultúrára, tehetségeket gondoz.

Julcsi

Bármi, ami művészet, szeretet és kedvesség, az ő. Nagy utazó, de hozzánk mindig visszatér, és megfűszerezi a napokat.

Milán

Gyümölcsfaoltó és magfogó. Fantasztikus cseresznyés piték, csodás lekvárok megalkotója, aki gazdálkodik, bio módon. A Fesztivál önkéntes konyhájának fő mozgatórugója. Megbízható megvalósító. A bölcskei bölcs, kritikus és őszinte hang.