Közösségi online értékesítés kistermelőknek

Bár a vírus elleni védekezés első szakasza véget ért, úgy tűnik, sok minden hosszú időre megváltozott. Sokan kerültek nehéz helyzetbe, de az új helyzet a változásra, fejlődésre is lehetőséget teremtett, többek között a helyi élelmiszer frontján is. Az online értékesítési lehetőségek, bevásárlóközösségek témájáról beszélgetünk. Ez a csatorna nagyon jól vizsgázott a válság, a bezárkózás idején. A webinárra felkértünk a téma két ismert szakértőjét/művelőjét, hogy mutassák be a bevásárlóközösségek előnyeit a termelők számára. Olyan termelők is velünk lesznek, akik már részt vesznek hasonló kezdeményezésekben, és szívesen megosztják tapasztalataikat az együttműködésről.

A beszélgetés résztvevői:
Zalatnay László, a Nyíregyházi Kosártól, aki hosszú évek óta egyik szervezője egy sikeres bevásárló-közösségnek, mely a vírus időszakához is képes volt alkalmazkodni, valamint régóta dolgozik a hazai kosárközösségek összekötésén.
Polgár Balázs, a Vedd Együtt-től, aki egy sikeres online értékesítési rendszert üzemeltet, pop-up termelői vásárokat szervez, mely számos termelő számára jelentett segítséget a vírus idején is.
Moderál Nemes Gusztáv, társadalomkutató, vidékfejlesztő, a ’Helyi élelmiszer Korona idején’ akció elindítója.