Jelentkezz forrásteremtő csapatunkba!

Gyüttmentek, dolgozzunk együtt, legyetek közösségi vállalkozásunk tagjai!

Keressük azokat az értéktársainkat, akik szívesen kapcsolódnak közösségünkhöz és szeretnének tetteikkel hozzájárulni az új ökológiai paradigma létrehozásához! Szervezetünk, a Mindenegyüttmegy Egyesület a gyüttmentek támogatásán, közösséggé szervezésén munkálkodik. Mi, gyüttmentek éltető cselekedeteinkkel a mai fenntarthatatlan, pazarló életmód helyett egy új, természetes, fenntartható, boldog világot
hozhatunk létre!

Kik vagyunk?

Közösségi vállalkozásokat építünk, ahol befektető társakat gyűjtünk, hogy működésünk pénzügyi hátterét biztosítani tudjuk a pályázati rendszerektől lehetőleg függetlenül, közösségünk erejével.

Keressük azokat a kreatív társainkat, akik beszállnak a forrásteremtő csapatba és stratégiai gondolkodóként vagy operatív megvalósítóként segítik ennek a munkacsoportnak a sikerét. Feladataink lehetnek: kommunikációs anyagok kitalálása, és elkészítése, pályázatfigyelés és írás, cégekkel való stratégiai kapcsolat kiépítése, adománygyűjtő, közösségi finanszírozási kampányok megálmodása.

A régi közmondás szerint “az idegenek is barátok, csak még nem ismerjük őket”. Hasonlóan gondolkodunk a támogatókról. Az utca embere és a sarki cég vezetője is szeret jót cselekedni, legfeljebb még nem találta meg, hol és hogyan. A Mindenegyüttmegy Egyesületnek ezért egyik fontos feladata, hogy megmutassuk nekik önmagunkat és a támogatásunkból adódó értékeket. Az adománygyűjtésben csak akkor lehetünk lehet igazán sikeresek, ha nem pénzcsapként, hanem barátként tekintünk támogatóinkra!

Neked öröm, hogy egy civil szervezethez kapcsolódsz? Miért ne lehetne a támogatóidnak is az? Keressük meg együtt, kik lehetnek ők!

Ezért keresünk kreatív, forrásteremtésben, pályázatírásban, vagy kapcsolatépítésben jártas kezdő vagy haladó csapattagokat!

Így kezdtük… Az Egyesület alapító csapata

Mi a feladatunk?

Mi, akik Egyesületként működünk, nagy társadalmi hatású tervekkel, projektekkel indultunk útnak. De számtalanszor elhangzott már az a bűvös szó, hogy “forráshiány”. Vagy az, hogy “van egy elég jó pályázat, üssünk össze rá gyorsan egy projektet”. Vagy amikor le kell mondanunk egy igéretes ötletről azzal, hogy “de erre most nincs pénz”.

A civil szférának általában szerves része, hogy a finanszírozás szűkös, a pénz nagyon kevés, és ezzel voltaképpen nem is lehet mit kezdeni. Alkalmazkodni kell az éppen adódó lehetőségekhez.

A fundraisingre, forrásteremtésre mi nem csak úgy tekintünk, mint egy eszközre vagy esélyre, hogy a szervezetünk orvosolja a forrásproblémáit. Úgy gondoljuk, hogy a forrásteremtés hangsúlya teljesen máshol van: a fundraising lényege, hogy társakat keresünk magunk mellé, akikkel megsokszorozhatjuk az erőforrásainkat, megnövelhetjük a tevékenységünk pozitív hatását, és ebből a pozitív hatásból a támogatóink is részesülnek!

Hiszünk abban, hogy az adománygyűjtés nemcsak a kommunikáció mennyiségéről szól, a tetszetős szlogenekről vagy minél több ember eléréséről. Nemcsak a választott módszerekről, eszközökről, és főleg nemcsak azokról, amelyekre ilyenkor először gondolunk: kampányok, adománykérő levelek, pályázatírás és hasonlók.

Ha szívesen lennél közösségünk tagja, és te is nagy álmodozó vagy, de szeretnél végre tenni is valamit a nagy ügyért, akkor jelentkezz a Mindenegyüttmegy Egyesület forrásteremtő munkacsoportjába!

Téged keresünk, ha

  • már tudod, hogy mi a célod, milyen értékek megvalósulásáért dolgoznál szívesen
  • velünk együtt hiszel abban, hogy van értelme ezekért az értékekért dolgozni
  • van némi elképzelésed arról, hogy milyen eszközöket használhatunk az emberek megszólítására, és hogyan tudnánk jól elmesélni, mivel foglalkozunk, mik a céljaink
  • meg tudsz mozdítani embereket, ismersz forrásteremtő módszereket, vagy csak szimplán szuper elkötelezett vagy, és szeretnéd megtanulni a forrásteremtés csínját-bínját.
  • segítenél a kommunikációs csatornáink fenntartásában, ápolni szeretnéd az online és hús-vér közösségeinket. Szeretnél behozni új támogatókat, akik kapcsolódni tudnak azokhoz az ügyhöz, amelyet képviselünk.

Téged keresünk, ha Neked is fontos a közös ügyünk!
Segítsük együtt a gyüttmentek közösségét, hogy minél ügyesebben eljusson a híre az új világ épülésének, ami újszerű, ésszerű, szívünk szerinti, emberléptékű megoldásokat hoz a helyi gazdaság, a közlekedés, az energiagazdálkodás, az építészet, a hulladékgazdálkodás, a természetvédelem, a vízgazdálkodás, az oktatás-nevelés, a részvételi demokrácia, és a közösségszervezés terén.

Ha részt vennél egyedi és izgalmas projektekben megálmodásában és létrehozásában, akkor töltsd ki ezt a kérdőívet:  https://tinyurl.com/y73hgjo5

Várjuk jelentkezésedet 2018. november 4-ig, legkésőbb november 11-ig minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot.

Üdvözlet a pécselyi Hideghegyről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.