Városi nomádok és vidéki urbanisták! Már-gyüttmentek és Lesz-gyüttmentek – ide gyűljetek!

Ismét egy közös városi ökobandázásra, az augusztusi Gyüttment Fesztivál előbulijára hívunk benneteket!

Egy Nap: A város – vidék kapcsolatáért
☀ Mert egy Nap süti a várost és a vidéket! ☀

Egy Nap, hogy élhetőbbé tegyük élettereinket, legyen az vidéken vagy a (fő)városban; hogy kapcsolódjunk és segítsük egymást azzal, amivel tudjuk – tudásmegosztással, tapasztalatcserével.

Egy Nap zenével, tánccal, előadásokkal, beszélgetésekkel, gyerekprogramokkal, piaccal, komposztbudival – mindezt nulla hulladék szemléletben!

Piacosok, figyelem! Hozd el portékádat az Egy Napra!

Tovább infók és jelentkezés IDE KATTINTVA.

Az Egy Nap programjairól:
Mi kell ahhoz, hogy élhetőbbek legyenek városaink és érdemes legyen vidékre költözni? Hogyan juthatunk egészséges élelmiszerhez? Milyen közösségben élni és vállalkozni? Hogyan osztozhatunk a tudáson és az erőforrásokon? Milyen kihívásokkal szembesülhetünk, ha vidékre költözésre adjuk a fejünket? Miről mesélnek nekünk azok, akik városból vidékre költöztek?
Beszélgetünk a szolidáris gazdaságról, bemutatkoznak hiteles vidékre költözők, lesz szó a friss, helyi élelmiszereket szállító bevásárló közösségekről, a közösségi lakhatás és a közösségi vállalkozás kapcsolatáról, valamint egy gyüttmenteket felkereső kutatócsoport tapasztalatairól is.

Részletek hamarosan!

Fix belépő nincs, adományozni lehet, s érdemes, mert azt a rendezvény költségeire és a Gyüttment Fesztivál kulturális és zenei programjaira fordítjuk.