Miért keresünk pártolókat?

A pártolói tagság célja, hogy még szélesebb körben támogassuk, képviseljük a városban és vidéken újrakezdőket és az őket tömörítő szervezeteket, kisközösségeket, valamint az eddiginél szorosabb egységbe szervezzük értéktársainkat.

Mit kapsz pártolói tagként?

• részt vehetsz a 2022. évi Gyüttment Találkozón – lehetőségeidtől és kedvedtől függően mind a négy napon, vagy csak bizonyos napokon; teljes ellátással, napi háromszori étkezéssel, vagy étkezés nélkül
  • időközönként elektronikus úton beszámolót kapsz az Egyesülettől a szervezet működéséről, eredményeiről
  • értesítést kapsz az Egyesület rendezvényeiről a szervezethez kapcsolódó eseményekről

A pártolói tagság feltételei

Pártolói tagunk lehet bármely, 18. életévét betöltő természetes, vagy jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki/amely az Egyesület alapszabályát elfogadja, valamint erkölcsileg és anyagilag támogatja az Egyesület működését. További feltételek:

• természetes személy esetében: cselekvőképességében nem korlátozott, valamint a büntetlen előélet
  • gazdasági társaság, egyéb személy vagy szervezet esetben a jogképesség
  • mindkét esetben a tagsági nyilatkozat aláírása

Hogyan lehetsz pártolói tagunk?

Mindenegyüttmegy Egyesület, Számlaszám: 16200247-1001496300000000

A pártolói tagság éves díja 2022-ben (18 éven felülieknek) a Találkozó teljes négy napjára:  45.000 Forint

A tagsági díj tartalmazza a négy napos rendezvény napi háromszori étkezési díját is.

A Gyüttment Találkozón a pártolói tagjaink kiskorú családtagjait is szívesen látjuk.

Gyermekek részére a részvételi díj (amely tartalmazza a találkozó látogatásán kívül a napi háromszori étkezést is) a rendezvény teljes négy napjára:

5-11 éves korig: 11 000 forint

12-17 éves korig: 22 000 forint

Amennyiben nem tudtok részt venni a Találkozó mind a négy napján, lehetőségetek van napidíjat vásárolni.

Napi háromszori étkezéssel, 18 éven felülieknek: 15 000 forint/fő/nap

Étkezés nélkül 18 éven felülieknek 9 500 forint/fő/nap

Gyermekek részére a napidíj háromszori étkezéssel együtt:

5-11 éves korig: 3 500 forint

12-17 éves korig: 6 000 forint

Gyermekek részére a napidíj étkezés nélkül:

5-11 éves korig: 2 800 forint

12-17 éves korig: 2 800 forint

Nagycsaládosok (három, vagy több gyermeket nevelők) számára kedvezményt biztosítunk, részleteket a regisztrációs lapon olvashattok, itt: Pártolói tagnak jelentkezem és részt veszek a Találkozón

TUDNIVALÓK

A Gyüttment Találkozót idén Magfalván, 2022. augusztus 25 és 28 között rendezzük meg.

A helyszínen a pártolói tagságot hivatalos okmány (személyi/jogosítvány/útlevél) felmutatásával tudjátok igazolni. Itt karszalagra váltjuk őket, amit a csuklótokon kell majd tartanotok, ezzel tudtok ki-bejárni a találkozón.

A karszalagokat augusztus 24-e (szerda) délutántól vehetitek át a beléptető ponton, ezután már ellenőrizzük őket, és csak karszalaggal lehet a területen tartózkodni. Erre a napra (szerdára) még nem tudunk étkezést biztosítani, mert az még a Találkozó előtti nap: a belépést ilyenkor azért biztosítjuk, hogy ha messziről érkeznétek, ne vegyen el tőletek értékes időt az első (csütörtöki) napból a túl sok utazás, tehát a sátratokat már szerda este felállíthatjátok. A helyszínbontás augusztus 29-én, hétfőn elindul, ha van kedvetek segíteni, szívesen látunk Titeket. Várhatóan szerdán este zárulnak a bontási munkálatok.

Szeretettel vár a Gyüttment Találkozó szervező csapata!