Default title

Már-gyüttmentek és Lesz-gyüttmentek közösen fogalmazzuk, közösen tervezzük meg ezt az új Életet. Környezettudatos, ökológiai szemléletű új Életet. Az öko-tudatos létezés képviselői, úttörői, bozótharcosai összegyűlünk négy napra, előadóként, vagy hallgatóként, de résztvevőként egymást segítve, tanítva, bátorítva összekapaszkodunk, erőt merítünk, közösségként közös térbe gyűlünk. A saját fesztiválunkon.

A Gyüttment Fesztivál a vidéken újrakezdő, a környezettudatos vidéki életet, értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek éves nagy találkozója.
Tudásmegosztás és tapasztalat csere, fesztivál környezetben, fesztivál hangulatban. Négy nap alatt több, mint száz előadás és bemutató a vidéki élethez kapcsolódó minden témában. Egyesületek, alapítványok, közösségek mutatkoznak be, de egyéni utak, választások és azok eredményei is megismerhetőek. Egy helyszínen elérhető minden tapasztalati úton szerzett gyakorlati tudás, amire komfortzónán túl szükséged lehet.

1 thought on “Default title

• Üdvözlet! Ez egy hozzászólás.
    A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
    Hozzászólások menüpontjához.
    A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.